Haku

Coor SmartUtilization

Toimistovuokrat ovat kovia ja alati nousussa varsinkin sijainniltaan keskeisissä toimistoissa. Oman kokemuksemme mukaan kustannuksissa on kuitenkin jopa 30 %:n säästövara ilman, että henkilöstön viihtyvyydestä tai tuottavuudesta tarvitsee tinkiä.

Mistä tietää, onko nykyinen toimisto-, neuvottelu- ja pistäytymishuoneiden sekä hiljaisen tai luovan työskentelyn tilojen yhdistelmä sopiva? Sen tietää tekemällä objektiivisia käyttöastemittauksia sekä selvittämällä organisaation tarpeita syvähaastatteluilla.

Reaaliaikaista seurantaa

Coor SmartUtilization -järjestelmä seuraa eri tilojen käyttöastetta reaaliajassa. Työpisteisiin kiinnitetyt langattomat anturit reagoivat ruumiinlämpöön ja lähettävät tietoa, joka voidaan esittää visuaalisesti tietyn ajanjakson tai tilan mukaan. Järjestelmässä on ennalta määriteltyjä tunnuslukuja ja kaavioita, joista saa objektiivista pohjatietoa tilankäytön optimointiin. Kaikki Coor SmartUtilizationin keräämä tieto on anonyymia: mittaustuloksista ilmenee vain tietyssä tilassa olevien henkilöjen lukumäärä tiettynä aikana.

Laadullisia haastattelututkimuksia

Toiminnan erilaisten tarpeiden ymmärtäminen edellyttää sitä, että käyttöasteseurannalla saatavia tilastotietoja täydennetään syvähaastatteluilla. Coorilla on kouliintunut ja hyvin dokumentoitu työtapa tämänkaltaisten ryhmä- ja yksilöhaastattelujen toteuttamiseen.

Luotettavaa tietoa muutostyön onnistumiseksi

Reaaliaikaiset määrälliset mittaukset sekä laadulliset haastattelututkimukset luovat yhdessä kattavan ja vankan pohjan keskusteluille ja päätöksenteolle. Samalla pohjustetaan päätöksenteon jälkeistä muutostyötä, eli SmartUtilization tehostaa muutakin kuin vain tilankäyttöä.

SmartUtilization lyhyesti

  • Työpisteiden käyttöastetta mitataan reaaliaikaisesti.
  • Asennus sujuu kustannustehokkaasti, nopeasti ja hyvin vähäisin häiriöin.
  • Kaikki kerättävä tieto on täysin anonyymia.
  • Käyttöaste voidaan esittää myös visuaalisesti verkkopalvelussa hyödyntämällä toimiston pohjapiirrosta.
  • Käyttöasteseurantaa täydennetään asiantuntijoiden vetämillä syvähaastatteluilla.
Matias Bäckström

Matias Bäckström

liiketoiminnan kehityspäällikkö

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.