Coor Service Management solmii SAS:n kanssa laajan skandinaavisen sopimuksen

Coor Service Management toimittaa kokonaispalveluratkaisun SAS AB:lle Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Coor on solminut laajan viisivuotisen sopimuksen, joka koskee Norjan, Tanskan ja Ruotsin SAS-yhtiöiden tukipalveluiden koordinointia, kehittämistä ja toimittamista. Sopimuksen arvo on 1 750 milj. Ruotsin kruunua, ja se tulee voimaan 2. kesäkuuta. Kattavaan palveluntoimitukseen sisältyy kiinteistö-, tuotanto- ja käyttäjäpalveluita, kuten kokous- ja vastaanottopalveluita, rakennusten kunnossapitopalveluita sekä energia- ja projektipalveluita.

- Tämä on Coorille kunniatehtävä, ja olemme hyvin iloisia ja ylpeitä SAS:ltä saamastamme luottamuksesta. Toimeksiantomme olennaisena osana on kokonaisvastuun ottaminen SAS:n toiminnan tukipalveluista ja niiden kehittämisestä koko Skandinaviassa. Odotamme jo kovasti tulevaa tiivistä yhteistyötä SAS:n kanssa, sanoo Coor Service Managementin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Jönsson.

Coorin palvelukseen siirtyy runsaat 130 SAS Facility Management Sweden AB:n ja sen tytäryhtiöiden työntekijää.

- Kauppa on täysin sopusoinnussa SAS:n strategian kanssa, sillä tavoitteenamme on toiminnan virtaviivaistaminen ja huomion lisääminen ydintoimintaan. Coor osoittautui jo varhaisessa vaiheessa hyväksi palveluntoimittajaksi, ja tähtäimessämme on nyt pitkän aikavälin strateginen yhteistyö, jossa keskitytään laatuun ja kehitykseen, toteaa SAS Facility Management AB:n toimitusjohtaja Bjørn Frivold.

Tiedustelut:

Mats Jönsson, Coor Service Managementin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja, puh. +46 (0)8 5539 5950

Staffan Ebenfelt, Ruotsin Coor Service Managementin toimitusjohtaja, puh. +46 (0)8 5539 5995

Bjørn Frivold, SAS Facility Management Sweden AB:n toimitusjohtaja, puh. +47 9571 6855