​Coorin yhteistyö Tanskan Poliisin kanssa saa jatkoa

Tanskan Poliisi (Politiet) on päättänyt jatkaa yhteistyötään Coorin kanssa. Kahden vuoden jatkokausi alkaa vuonna 2017, joten Coor toimittaa ja kehittää myös seuraavat neljä vuotta kokonaispalvelusopimukseen sisältyviä palveluita. Niitä ovat esimerkiksi siivous-, ravintola- ja postipalvelut, 2 200 ajoneuvosta koostuvan ajoneuvokannan hallinta, löytötavarapalvelu, kiinteistöjen sisätilojen kunnossapito sekä ulkoalueiden hoito.

– Poliisin päätös yhteistyön jatkamisesta jo nyt on meille tunnustus. Samalla se on osoitus kumppanuutemme toimivuudesta ja henkilöstömme kyvystä toimittaa laadukasta palvelua Poliisin palveluksessa työskenteleville noin 14 000 henkilölle, toteaa Coor Service Managementin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mikael Stöhr.

– Mikäpä sen hienompaa, että saamme vielä neljän vuoden ajan kehittää kokonaispalveluratkaisuamme ja toimittaa palveluita, jotka vastaavat Poliisin vaatimuksia kustannustehokkuudesta ja ydintoiminnan oikeanlaisesta tukemisesta, sanoo Coor Service Managementin Tanskan-toimitusjohtaja Jørgen Utzon.

Coorin ja Poliisin tiivis yhteistyö alkoi vuonna 2012, ja sen jälkeen on saavutettu hyviä tuloksia monilla aloilla. Ainutlaatuinen kumppanuus palkittiinkin Tanskassa tänä vuonna kiinteistöpalvelualan Driftsherreprisen-palkinnolla. Coor on myös auttanut Poliisia digitalisoimaan monia kiinteistöpalveluprosesseja ja -toimintoja. Viimeksi tehostettiin vikailmoitusprosessia kiinnittämällä huollettaviin kohteisiin yhteensä 35 000 yksilöllistä QR-koodia sekä kartoittamalla 450 000 kiinteistöneliömetrin sisustus 3D-mallinnuksen avulla.

Kun Poliisi järjesti kokonaispalveluratkaisusta tarjouskilpailun vuonna 2011, päätavoitteena oli palvelutasojen säilyttäminen ja palveluiden jatkuva kehittäminen kustannustehokkuuden ja sujuvuuden varmistamiseksi.

– Olemme kaiken kaikkiaan olleet erittäin tyytyväisiä Cooriin, mikä näkyy myös viimeisimmästä käyttäjätutkimuksesta. Lisäksi olemme saavuttaneet säästö- ja tehostamistavoitteet, jotka asetimme kiinteistöpalveluiden ulkoistamisen yhteydessä, sanoo Poliisihallituksen osastopäällikkö Bettina Jensen.

Asiakkuus työllistää yli 300 coorilaista.

Lisätietoja antavat:

Mikael Stöhr, toimitusjohtaja ja konsernijohtaja, Coor Service Management, +46 10 559 59 35, mikael.stohr@coor.com

Jørgen Utzon, toimitusjohtaja, Coor Service Management, Tanska, +45 23 63 71 78, jorgen.utzon@coor.com

Thomas Backteman, IR-johtaja, Coor Service Management, +46 70 831 16 66, thomas.backteman@coor.com

Coor Service Management Holding AB (oyj.) julkistaa nämä tiedot arvopaperimarkkinalain ja kaupankäynnistä rahoitusvälineillä annetun lain mukaisesti. Tiedote julkistettiin 28. syyskuuta 2015 klo 17.30.