Haku

Coor SmartMove

Toimisto- ja työpistemuutot vievät aikaa ja resursseja, mutta helpotusta niihin tarjoaa Coor SmartMove. Kun kaikki tiedot kootaan yhteen paikkaan, muutot sujuvat nopeammin ja vaativat vähemmän hallinnointia. Samalla pienenee virheriski.

Toimisto- ja työpistemuutot vievät aikaa ja resursseja, mutta helpotusta niihin tarjoaa Coor SmartMove. Kun kaikki tiedot kootaan yhteen paikkaan, muutot sujuvat nopeammin ja vaativat vähemmän hallinnointia. Samalla pienenee virheriski.

Muutoilta ei voi välttyä, ja alati kehittyvässä työelämässä ne vain yleistyvät. Jokainen muutto vaatii suuria esivalmisteluja, kun henkilöstöä ja toimitiloja koskevat tiedot pitää saada koottua ja koordinoitua. Työ on usein manuaalista ja hidasta, ja eikä turhauttavilta virheiltä aina vältytä.

Helpotusta muuttoihin

Coor SmartMove on verkkopohjainen järjestelmä, joka korvaa perinteiset Excel- tai Word-listat. Kaikki henkilöstöä koskeva tieto kootaan yhteen tietokantaan, joka päivittyy automaattisesti muuton toteutuksen jälkeen. Tämä vähentää hallinnointia huomattavasti ja takaa tietokannan ajantasaisuuden. Järjestelmän muita etuja ovat jäljitettävyys ja se, että raporttien muodostaminen on helppoa.

Nopeaa ja ongelmatonta

Tilaaja ilmoittaa suoraan järjestelmässä, keitä tai mitä muutetaan ja minne. Coor SmartMove muodostaa tämän jälkeen sähköisen muuttolistan ja lähettää sen automaattisesti henkilöille ja toimintoihin, jotka vastaavat muuton nopeasta ja ongelmattomasta toteutuksesta. Saadun hyväksynnän jälkeen Coor toteuttaa muuton asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kuittaa sen tehdyksi järjestelmässä.

Järjestelmä on pilvipohjainen, joten mutkikkaat asennukset voi unohtaa. Coor SmartMove on oivallinen ratkaisu henkilömuuttoihin, mutta se sopii myös tulostimien, kopiokoneiden ja muiden laitteiden siirtoihin. Järjestelmällä voi niin ikään ohjata virtuaalisia muuttoja, eli yksikön tai kustannuspaikan vaihtoon liittyviä hallinnollisia muutoksia.

 SmartMove lyhyesti

  • Tilaajan ja henkilöstön hallinnointi vähenee ja palvelu paranee.
  • Kaikki muuttoa koskevat tiedot kootaan yhteen paikkaan.
  • Muuttotilaus lähetetään toteuttajille ilman välikäsiä.
  • Järjestelmä takaa täyden jäljitettävyyden ja kattavan raportoinnin
Matias Bäckström

Matias Bäckström

liiketoiminnan kehityspäällikkö

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.