Haku

Avoin hakemus

Hae

Free

Jos et löytänyt avoimista tehtävistämme tällä hetkellä etsimääsi tehtävää, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Kerrothan hakemuksellasi aikaisemmasta kokemuksestasi ja millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut. 

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Me coorilaiset hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, toivotamme vieraita tervetulleiksi, jaamme postia ja teemme paljon, paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Henkilöstö on Coorin tärkein voimavara. Meille on tärkeää, että voimme tarjota miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Coorissa pääset kehittymään omassa työssäsi, ja tarjoamme mahdollisuuksia siirtyä urapolulla eteenpäin omien tavoitteiden mukaisesti. 

 

 

Hae