Minkälaisiin tehtäviin palkkaamme kesätyöntekijöitä?

Meillä on tarjolla monia kiinteistöpalvelualan tehtäviä joka kesä. Tutustu tarkemmin tehtäviimme ja hae itsellesi sopivaa kesätyöpaikkaa.

Kesätyö Coorissa 2022
Kesätyö siivous, nuori nainen siivoaa toimistoa | Coor

Siivoustehtävät

Siivoojana tehtäviisi kuuluu huolehtia asiakaskohteen tilojen puhtaudesta. Työpäiväsi aikana saatat siis esimerkiksi imuroida, pestä lattioita, pyyhkiä pölyjä sekä tyhjentää ja täyttää tiskikonetta. Joissakin kohteissa siivoojan tehtäviin saattaa kuulua myös kahvikoneiden puhdistusta ja täyttöä sekä viherkasvien kastelua. Siivoustyöt tehdään ennalta suunnitellun viikko- ja kuukausiohjelman mukaan. Perehdyttäjäsi kertoo sinulle kohteen erityispiirteistä perehdytysjakson aikana. Siivoojan työ on vahvasti asiakaspalvelua, ja etsimmekin kesätyöntekijöiksi iloisia asiakaspalvelijoita.

Joissakin kohteissa työskentelee isompi Coorin tiimi, ja osassa kohteista taas työskennellään yksin. Yksin työskentelevän täytyy olla vähintään 18-vuotias. Siivouksen tehtävissä yleisimmät työvuorot ovat klo 6–14 ja 14–22. Työvuorot vaihtelevat kuitenkin paikkakunnittain, ja kerromme näistä tarkemmin paikkakuntakohtaisissa kesätyöpaikkailmoituksissa.

Aula- ja asiakaspalvelutehtävät

Aula- ja asiakaspalvelutehtävissa pääset tutustumaan mielenkiintoisiin asiakasyrityksiin sekä mahdollisesti saamaan ensimmäisen työkokemuksen toimistotöiden puolelta. Aula- ja asiakaspalvelutehtäviin etsimme aulapalveluhenkilöiden lisäksi postituksen työntekijöitä, kokoustarjoilijoita ja vartijakortillisia aulapalveluhenkilöitä.

Aulapalveluiden kesätyöntekijöiltämme odotamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta, jotta osaat ottaa asiakaspalvelutilanteet haltuusi ammattimaisella otteella. Vaatimuksena aulapalveluissa työskentelylle on 18 vuoden ikä. Työpäivät aulapalveluissa sijoittuvat vaihdellen kello 7.30–18 välille, mutta yleisin työvuoro on klo 8–16. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu esimerkiksi vieraiden vastaanottoa ja ohjaamista. Asiakasyrityksemme ovat monesti kansainvälisiä, ja siksi tehtävissä tarvitaan usein myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Coorin aula- ja asiakaspalvelutehtävissa pääset tutustumaan mielenkiintoisiin asiakasyrityksiin .
Kesätyö kiinteistöhuolto, nuori mies tyhjentää roskia | Coor

Kiinteistöhuollon tehtävät 


Kiinteistöhuollon kausityöntekijänä pääset nauttimaan Suomen kesästä ulkona. Kiinteistöhuollossa tehtäviin kuuluu asiakkaidemme ulkoalueiden siisteydestä huolehtiminen. Kesätyöpäiväsi aikana saatat esimerkiksi ajaa nurmikkoa, kitkeä rikkaruohoja ja kerätä roskia piha-alueilta. Kiinteistöhuollon tehtävissä on eduksi B-ajokortti.

Kiinteistöhuollossa on tarjolla myös mahdollisuuksia kiinteistöpalvelualan ja puutarha-alan opiskelijoille sekä sähkö- putki- ja LVI-asentajaopiskelijoille.