Haku

Kesätyötehtävät

Tarjolla on monia kiinteistöpalvelualan tehtäviä kesäksi 2022. Tutustu tarkemmin eri tehtäviin ja hae itsellesi sopivaa kesätyöpaikkaa.

Kesätyö Coorissa 2022

Siivoustehtävät

Siivoojana tehtäviisi kuuluu huolehtia asiakaskohteen tilojen puhtaudesta. Työpäiväsi aikana saatat siis esimerkiksi imuroida, pestä lattioita, pyyhkiä pölyjä sekä tyhjentää ja täyttää tiskikonetta. Joissakin kohteissa siivoojan tehtäviin saattaa kuulua myös kahvikoneiden puhdistusta ja täyttöä sekä viherkasvien kastelua. Siivoustyöt tehdään ennalta suunnitellun viikko- ja kuukausiohjelman mukaan. Perehdyttäjäsi kertoo sinulle kohteen erityispiirteistä perehdytysjakson aikana. Siivoojan työ on vahvasti asiakaspalvelua, ja etsimmekin kesätyöntekijöiksi iloisia asiakaspalvelijoita.

Joissakin kohteissa työskentelee isompi Coorin tiimi, ja osassa kohteista taas työskennellään yksin. Yksin työskentelevän täytyy olla vähintään 18-vuotias. Siivouksen tehtävissä yleisimmät työvuorot ovat klo 6–14 ja 14–22. Työvuorot vaihtelevat kuitenkin paikkakunnittain, ja kerromme näistä tarkemmin paikkakuntakohtaisissa kesätyöpaikkailmoituksissa.

Aula- ja asiakaspalvelutehtävät

Aula- ja asiakaspalvelutehtävissa pääset tutustumaan mielenkiintoisiin asiakasyrityksiin sekä mahdollisesti saamaan ensimmäisen työkokemuksen toimistotöiden puolelta. Aula- ja asiakaspalvelutehtäviin etsimme aulapalveluhenkilöiden lisäksi postituksen työntekijöitä, kokoustarjoilijoita ja vartijakortillisia aulapalveluhenkilöitä.

Aulapalvelut


Aulapalveluiden kesätyöntekijöiltämme odotamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta, jotta osaat ottaa asiakaspalvelutilanteet haltuusi ammattimaisella otteella. Vaatimuksena aulapalveluissa työskentelylle on 18 vuoden ikä. Työpäivät aulapalveluissa sijoittuvat vaihdellen kello 7.30–18 välille, mutta yleisin työvuoro on klo 8–16.

Monipuolisiin tehtäviin kuuluu esimerkiksi vieraiden vastaanottoa ja ohjaamista. Asiakasyrityksemme ovat monesti kansainvälisiä, ja siksi tehtävissä tarvitaan usein myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Aulapalveluissa työpäivä alkaa aulan avaamisen jälkeen usein postikierroksella eli saapuvan postin lajittelulla ja jakamisella. Aulapalveluissa tehtäviin kuuluu palvelupyyntöjen käsittelyä. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakasyrityksen edustaja ilmoittaa esimerkiksi ilmanvaihdon ongelmista kesäkuumalla, jolloin välität tiedon kiinteistönhuoltoon. Saatat myös laittaa esille tarjoiluja ja osallistua tilaisuuksia järjestämiseen. Aulapalveluissa tehtäviin kuuluu usein myös henkilö - ja kulkukorttien tekemistä ja hallinnointia.

Vartijakortillinen aulapalveluhenkilö

Aulapalveluissa keskeistä on turvallisuuden ylläpitäminen ja joissakin kohteissa vartijakortti on ehdoton edellytys työskentelylle. Kesätöissä voit työskennellä myös väliaikaisella vartijakortilla. Vartijakortillisena aulapalveluhenkilönä tehtäviisi kuuluu laajemmin kohteen turvallisuudesta huolehtiminen. Tämä tarkoittaa mm. kulunvalvontajärjestelmien hallinnointia sekä turvallisuushavaintojen tekemistä. Kulunvalvontajärjestelmien hallinnointiin kuuluu myös henkilö- ja kulkukorttien tekoa.

Postituksen tehtävät


Asiakkainamme on suuria kansainvälisiä organisaatioita, joiden toimiston arjesta huolehtii isompi coorilaisten tiimi. Kohteessa saattaakin olla myös postituksen tiimi, joka hoitaa lähtevää ja tulevaa postia sekä paketti- ja kuriirilähetyksiä.

Kokoustarjoilijan tehtävät


Kokoustarjoilija huolehtii siitä, että kohteessa työskentelevillä on aina tuoreet tarjoilut esillä sekä neuvotteluiden ja tapahtumien tarjoiluista. Kokoustarjoilijan tehtäviin saattaa kuulua esimerkiksi aamupalan ja salaattien valmistusta. Kokoustarjoilijalta toivomme usein kokemusta esimerkiksi ravintola-alalta sekä hygieniapassia.

Kiinteistöhuollon tehtävät 


Kiinteistöhuollon kausityöntekijänä pääset nauttimaan Suomen kesästä ulkona. Kiinteistöhuollossa tehtäviin kuuluu asiakkaidemme ulkoalueiden siisteydestä huolehtiminen. Kesätyöpäiväsi aikana saatat esimerkiksi ajaa nurmikkoa, kitkeä rikkaruohoja ja kerätä roskia piha-alueilta. Kiinteistöhuollon tehtävissä on eduksi B-ajokortti.

Kiinteistöhuollossa on tarjolla myös mahdollisuuksia kiinteistöpalvelualan ja puutarha-alan opiskelijoille sekä sähkö- putki- ja LVI-asentajaopiskelijoille. 

Lue, mitä vastuullisen kesäduunin periaatteet meillä Coorissa tarkoittavat.