Coor ehdolla arvokkaan ympäristöpalkinnon saajaksi

Kymmenen yritystä eri puolilta maailmaa tavoitteli Diversey-yrityksen vuoden 2011 kestävän kehityksen innovaatiopalkintoa, joka jaettiin Aucklandissa Uudessa-Seelannissa. Kilpa tästä arvokkaasta tunnustuksesta oli kova, mutta Coor Service Management ylsi viimeisten finalistien joukkoon. Coor asetettiin ehdolle Coor Green Services -ympäristömerkinnästä, joka on palvelualalla ensimmäinen lajissaan koko maailmassa.

Diversey on monikansallinen yritys, jolla on kunnianhimoiset kestävän kehitykset tavoitteet ja joka osallistuu Maailman luonnonsäätiön WWF:n Climate Savers -hiilidioksidiohjelmaan. Diversey on perustanut kestävän kehityksen innovaatiopalkinnon (Sustainable Innovation Award) kannustaakseen ja edistääkseen ympäristölähtöistä ja kestävää innovointia palveluyrityksissä. Coor sai vuonna 2011 ehdokkuuden Coor Green Servicesin ympäristötarkastustyökalusta, joka oli yksi kymmenestä palkintoa tavoitelleesta ympäristöaloitteesta.

– Olemme tavattoman iloisia ehdokkuudesta ja ylpeitä Coor Green Services -ympäristömerkinnästä. Pidämme ehdokkuutta vahvistuksena sille, että työkalu todella auttaa meitä ja asiakkaitamme vähentämään ympäristövaikutuksia, sanoo Coor-konsernin laatu- ja ympäristövastaava Magdalena Aspengren.

Coor Green Services on Coorin itse kehittämä laaja ympäristömerkintä, joka kattaa Coorin yleisimmät tukipalvelut. Palvelujen arviointi perustuu palvelukohtaisiin ympäristökriteereihin, jotka ylittävät lainsäädäntövaatimukset. Tämä ainutlaatuinen työkalu tekee Coorista maailman ensimmäisen palveluyhtiön, joka on omaksunut kokonaisvaltaisen ympäristönäkökulman ja tarjoaa asiakkailleen täysipainoisen ympäristömerkinnän.

Arviointityökalu on dynaaminen eli sitä mukautetaan ajan ja kehityksen myötä, joten se on todellinen tae ympäristötyön kunnianhimoisuudesta. Ympäristömerkinnässä on kulta- ja hopeataso: Coor Green Services Gold ja Coor Green Services Silver.

Tiedustelut:

Hanna Montonen, viestintäpäällikkö, Coor Service Management, Suomi, puh. 010 234 3472, hanna.montonen@coor.com