Coor vastaa Eteläranta 10:n kiinteistöpalveluista

Coor ja Teollisuuskeskus Oy ovat solmineet kiinteistöpalvelusopimuksen Eteläranta 10:ssä sijaitsevan Teollisuuskeskuksen kiinteistöpalveluista. Sopimukseen sisältyvät kiinteistöhuolto, tekniset palvelut ja ulkoalueiden hoito.

Coor on tehnyt kiinteistöpalvelusopimuksen Teollisuuskeskus Oy:n kanssa. Sopimuksen myötä Coor vastaa Teollisuuskeskus Oy:n omistaman Eteläranta 10:n kiinteistöpalveluista. Eteläranta 10 sijaitsee kulttuurihistoriallisessa kiinteistössä, ja kiinteistö tunnetaan myös Palace-talona. Sopimus pitää sisällään kiinteistöhuollon, tekniset palvelut sekä ulkoalueiden kunnossapidon.

– Sopimuksen syntymiseen vaikuttivat Coorin sitoutuminen korkeaan laatutasoon sekä palveluiden ja asiakasyhteistyön jatkuva kehittäminen, Teollisuuskeskus Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Järvensivu sanoo.

– Meille on kunnia-asia saada huolehtia kulttuurihistoriallisesti merkittävän kiinteistön ylläpidosta ja tarjota kiinteistön käyttäjille turvalliset ja toimivat kiinteistön sisätilat ja ulkoalueet, Jaska Mertaharju Coorilta toteaa.

Lisätietoja antaa:

Jaska Mertaharju, liiketoimintayksikön johtaja, Coor
jaska.mertaharju@coor.com, puh. 010 234 6158