Haku

Webinaari: Optimaaliset kiinteistöt – tekoälyllä, palautteella ja palvelulla

Webinaaritallenne 2.11.2021

Katso webinaaritallenne
Optimaaliset kiinteistöt webinaari

Webinaarissa keskustellaan siitä, miten tekoälyllä, palautteella ja palvelulla voidaan optimoida kiinteistöjen olosuhteita.

  • Mitä lisäarvoa tekoäly tuo kiinteistöjen olosuhteiden optimointiin?

  • Mikä merkitys sisäilmajohtamisella on käyttäjäkokemuksen kannalta?

  • Miten tiedonkeruuta ja saatavilla olevaa dataa voidaan hyödyntää palvelutuotannossa?

Muun muassa näistä kysymyksistä ovat keskustelemassa Nuukan toimitusjohtaja Tuomas Pippola, Freesin kaupallinen johtaja Jan-Kristian Westerlund sekä sopimuspäällikkö Jyrki Pulkkinen Coorilta. Keskustelua luotsaa liiketoiminnan kehityspäällikkö Tiina Taivalkangas Coorilta. 

Katso webinaaritallenne tästä ➝


Webinaarin asiantuntijat:

Tuomas Pippola

Toimitusjohtaja, Nuuka Solutions Oy

Tuomas Pippola on kokenut pilvipalveluiden kehittäjä ja Nuukan toimitusjohtaja. Nuuka on Suomen johtava kiinteistöalan ohjelmistoyhtiö, joka auttaa kiinteistöammattilaisia diagnosoimaan ja optimoimaan talotekniikkaa tekoälyn avulla. Lukuisia pilvipalveluita rakentanut ja kaupallistanut Pippola haluaa auttaa kiinteistöalaa hyödyntämään tekoälyä ja sen kautta parantaa kiinteistöjen sisäilmastoja, leikata hiilijalanjälkeä ja pidentää rakennusten käyttöikää merkittävästi.

Lue lisää Nuukasta

Jan-Kristian Westerlund

Kaupallinen johtaja, Freesi

Jan-Kristian Westerlund on toiminut kaksi vuosikymmentä ratkaisumyynnin ja kanavastrategian parissa ja hän on Freesin osakas ja kaupallinen johtaja. Freesi on sisäilmajohtamisen palvelu, jonka sisäilmajohtamisen ohjelmistolla, kymmenen asiantuntijan sisäilman osaamiskeskuksella, sekä sisäilmaviestintäpalvelulla johdetaan yli 1.500.000 m2 suuruisen kiinteistökannan ennakoivaa sisäilmatyötä Suomessa. Jan-Kristianin tavoitteena on auttaa kiinteistön omistajia ja rakentajia saavuttamaan sisäilmastoon liittyvät vastuullisuustavoitteet, ehkäisemään sisäilmaongelmien syntyminen, sekä tuottamaan turvalliset ja mukavat olosuhteet kiinteistön käyttäjille kaikkialla maailmassa.

Lue lisää Freesistä

Jyrki Pulkkinen

sopimuspäällikkö, Coor

Jyrki Pulkkinen työskentelee Coorilla kiinteistöhuollon asiakkuuksista vastaavana sopimuspäällikkönä ja toimii myös Coor Suomen kiinteistöhuollon Center of Excellence -kehitysryhmän vetäjänä. Jyrkillä on vuosien kokemus kiinteistöpalvelualan johtotehtävistä. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat palvelujen asiakaslähtöinen kehittäminen sekä innostavan ja ihmislähtöisen johtamisen kehittäminen.