”Omalla asenteella pääsee pitkälle”

Susanna Itkonen on työuransa aikana työskennellyt monessa eri asiakkuudessa ja työtehtävässä. Hän on sitä mieltä, että kun on avoin uusille työtavoille ja hyväksyy työelämän jatkuvan muutoksen, pysyy menossa mukana.

Coorin työntekijä

Mitä teet Coorissa?

”Olen ollut Coorin palveluksessa jo yli 20 vuotta – Coorin Suomen toimintojen alusta alkaen. Työskentelen palveluesihenkilönä isossa pankkialan asiakkuudessa Helsingissä. Sanon usein, että toimin itseohjautuvan tiimini kapellimestarina. Tiimiin kuuluu 18 henkilöä, jotka työskentelevät postituksessa, tavaran vastaanotossa, autonkuljettajana, arkistointityössä ja vakuutusosaston esikäsittelyssä.

Olen tehnyt aiemmin muun muassa puhelinvaihteenhoitajan ja aulapalveluhenkilön työtä ja toiminut erilaisissa asiakkuuksissa: vakuutusyhtiössä, puhelinoperaattorilla, ohjelmistotalossa ja tietoteknisiä laitteita valmistavassa yrityksessä.”

Mistä pidät työssäsi eniten?

”Asiakkaat ovat olleet ihania, ja on ollut erittäin mielenkiintoista päästä tutustumaan eri asiakasyritysten toimintaan ja yrityskulttuuriin. Ja omat työkaverit ovat olleet aina huippuja!

Olen asiakkaiden kanssa tekemisissä joka päivä, ja tunnemme toistemme ilot ja surut. Yhteistyötä asiakkaan kanssa pitää rakentaa luottamuksen kautta, rekrytoida oikeat ihmiset ja tuntea talon tavat. Pitkä kokemus toimitilapalveluista ja yleinen elämänkokemus ovat avuksi sekä asiakas- että esihenkilötyössä.”

Millaista Coorissa työskentely on?

”Coor on luotettava työnantaja, ja esihenkilöt ovat tukena tarvittaessa. Huipputiimi ja osaavat työkaverit ovat työn suola. Koen, että minua kuunnellaan ja arvostetaan työntekijänä.”

Monien coorilaisten mielestä mahdollisuus kehittyä omassa työssä ja mahdollisuus uralla etenemiseen ovat tärkeitä asioita. Mikä on sinun mielipiteesi?

”Olen samaa mieltä. Kun aloitin nykyisessä työssäni, tiimini koko kasvoi kolmesta hengestä viiteentoista. Olemalla aktiivinen, tekemällä parhaansa ja tuomalla ideoita esille, saa kyllä äänensä kuuluville. Kun on avoin uusille työtavoille ja sovelluksille ja hyväksyy sen, että työelämä on jatkuvaa muutosta, pysyy menossa mukana. Omalla asenteella pääsee tosi pitkälle, ja tekevälle annetaan töitä ja vastuuta.”

Mistä unelmoit?

”Haluan pysyä terveenä ja tehdä vielä vaikka mitä työelämässä. Haaveilen puutarhanhoidosta ja kakkosasunnosta Italian maasedulla. Ja toivoisin näkeväni Saksassa asuvia lastenlapsiani vähän useammin.”

Susanna Itkonen

Ikä: 52

Työtehtävä: Palveluesihenkilö

Asuinpaikka: Espoo

Parasta Coorissa

Työntekijöiden mielestä lämminhenkinen kulttuuri on yksi Coorin parhaimpia puolia työnantajana. Tämä käy ilmi vuonna 2022 työntekijöille tehdystä kyselystä.  

Lue, mitä muiden työntekijöiden mielestä on parasta Coorissa!