"Meillä on hauskaa töissä"

Kun yksi Coorin asiakassopimuksista päättyi, Sandra Karlssonille tarjottiin mahdollisuutta aloittaa uudessa työtehtävässä samassa kaupungissa uudessa asiakkuudessa. Nyt hän on entistä luottavaisempi työpaikkansa suhteen.

Sandra Karlsson

Mitä teet Coorissa?

”Tällä hetkellä työskentelen asiakasvastaavana asiakkuudessamme Göteborgissa. Asiakas muuttaa pian läheisiin uusiin tiloihin, ja minä palaan silloin vastaanottovirkailijan työhöni. Asiakasvastaavana teen vähän kaikenlaisia toimistotöitä. Täydennän tulostinhuoneiden tarvikkeita, käsittelen postia ja huolehdin avaimista sekä vastaanotan ja joudutan tilauksia – vain muutamia asioita mainitakseni.”

Kauanko olet työskennellyt Coorissa?

”Tulin Cooriin vuokratyövoimaa välittävän toimiston kautta hieman yli viisi vuotta sitten. Puolen vuoden kuluttua sain Coorista vakituisen työsuhteen. Työskentelin aluksi asiakasvastaavana, mutta siirryin melko nopeasti vastaanottotehtäviin, koska minulla oli siitä aiempaa kokemusta.”

Millaista on työskennellä Coorissa?

”Rakastan sitä. Työ on hauskaa ja vaihtelevaa. Coor on suuri yritys, ja se tarjoaa kehitysmahdollisuuksia sitä haluaville.”

Mikä on lempityötehtäväsi päivän aikana?

”Pidän kokonaiskokemuksesta. Nautin hallinnollisesta työstä yhdistettynä ihmisten tapaamiseen. On aina tyydyttävää kyetä tarjoamaan asiakkaille erinomaista palvelua.”

Miten kuvailisit tiimihenkeä työpaikallasi?

”Meitä on kaksi henkilöä, jotka työskentelemme yhdessä täällä työpaikkapalveluissa. Olemme pieni mutta vahva tiimi. Koska nautimme erilaisista asioista, täydennämme toisiamme hyvin ja meillä on töissä aina hauskaa. Coor vastaa asiakkuudessa myös siivouspalveluista, ja teemme paljon yhteistyötä siivoustiimin kanssa.”

Kevään aikana vaihdoit sopimusta ja aloitit työskentelyn uudessa asiakkuudessa. Miten se sujui?

”En ole koskaan ollut huolissani työni menettämisestä. Ennen sopimuksen päättymistä en ollut koskaan edes ajatellut, että sopimukset ovat vain määräaikaisia. Kun meille kerrottiin muutoksista, ajattelin, että asiat kyllä järjestyvät tavalla tai toisella. Minulle ja kollegoilleni tarjottiin uusia työtehtäviä, ja olen todella tyytyväinen siihen, että näin kävi, vaikka olimme todella hyvä tiimi, kun me kaikki työskentelimme yhdessä. On osoittautunut, että työskentely uudessa asiakkuudessa sujuu todella hyvin. Nyt tunnen työpaikkana Coorissa entistä turvatummaksi.

Sandra Karlsson

Ikä: 36

 

Asuinpaikka: Göteborg, Ruotsi

 

Työtehtävä: Vastaanottovirkailija/asiakasvastaava

Parasta Coorissa

Työntekijöiden mielestä lämminhenkinen kulttuuri on yksi Coorin parhaimpia puolia työnantajana. Tämä käy ilmi vuonna 2022 työntekijöille tehdystä kyselystä.  

Lue, mitä muiden työntekijöiden mielestä on parasta Coorissa!